Web Analytics Made Easy - Statcounter

نفر اول رشته علوم انسانی کنکور ۱۴۰۱ با بیان اینکه مهم‌ترین عامل موفقیت من در کنکور پشتکار و توکل به خداوند است گفت: تلاش زیادی برای درس خواند کردم به طوری که گاهی شش ساعت مطالعه بدون وقفه داشتم . - اخبار استانها -

محمد بهرامی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه نخستین سالی بود که در کنکور شرکت کرده‌ام اظهار داشت: در طول دوران مطالعه هرآنچه که یاد می‌گرفتم بدون نگاه کردن به کتاب روی کاغذ می‌نوشتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهرامی با بیان اینکه برای تغذیه برنامه خاص و متفاوتی نداشتم عنوان کرد: روش مطالعه من به این صورت بود که بعد از پیشخوانی، صورت تست‌ها را بدون جواب دادن به آن‌ها مطالعه و برای خود سؤال طرح می‌کردم و بعد از مطالعه کامل به تست‌ها پاسخ می‌دادم که البته این تست‌ها به طور معمول ساده بودند.

وی با بیان اینکه علاقه من به درس‌های فلسفه، منطق و ریاضی بیشتر از سایر دروس بود افزود: آنچنان که باید برای آینده برنامه‌ریزی نکرده‌انم اما به نظر می‌رسد در رشته حقوق متخصص شوم و احتمالاً در یکی از دانشگاه‌های برتر تدریس کنم.

بهرامی درباره میزان استفاده از فضای مجازی و تلفن همراه گفت: به طور طبیعی به دلیل شیوع کرونا کلاس‌های ما به صورت مجازی برگزار می‌شد و باید از تلفن همراه استفاده می‌کردم اما خیلی وقت خود را صرف فضای مجازی و اینترنت نکردم؛ به این صورت که تلفن همراه خود را به مادرم داده بودم و در انتهای شب حدود 15 تا 20 دقیقه از آن استفاده می‌کردم.

رتبه سوم کنکور ریاضی و زبان: روزی 10 ساعت درس خواندم/ از کلاس و موسسات کنکور استفاده نکردم ‌روایت رتبه سوم کنکور تجربی از رمز موفقیتش در کنکور 1401/ برنامه‌ریزی دقیق داشتم/ به پزشکی علاقه دارم 7 دانش‌آموز خراسان رضوی در کنکور 1401 حائز رتبه برتر شدند

وی عنوان کرد: استفاده از فضای مجازی غیرقابل اجتناب است و من هم از این قاعده مستنثنا نیستم اما افرادی که وابسته به فضای مجازی هستند باید راهی برای دور شدن خود از این فضا پیدا کنند.

بهرامی با بیان اینکه تمایل دارم در رشته حقوق دانشگاه تهران یا شهید بهشتی تحصیل کنم افزود: برای انتخاب دوست بسیار دقت داشتم و دوستانم اختلالی در تحصیلم ایجاد نکردند.

وی با بیان اینکه هیچ وقت در مسیر مطالعه و آماده شدن برای کنکور دچار خمودگی و سکون نشدم بیان کرد: اوقات فراغت من بین دروس زیاد نبود و به طور تقریبی به ازای هر دو ساعت یک ربع استراحت می‌کردم و گاهی مطالعه من بدون وقفه شش ساعت طول می‌کشید.

وی گفت: استفاده از کلاس کنکوری بستگی به خود فرد دارد و چنانچه دانش‌آموزی تشخیص می‌دهد که کلاس کنکوری برای او مفید است و به هدفش کمک می‌کند بهتر است استفاده کند.

بهرامی با اشاره به اینکه من از کلاس‌ها و آزمون‌های آزمایشی استفاده کردم اما دقیق‌ترین برنامه‌ریزی توسط خود انسان باید انجام می‌شود افزود: از پایه دهم برای کنکور شروع کردم اما در پایه یازدهم به صورت جدی‌تر مطالعه کردم زیرا در پایه دهم چندان با نحوه مطالعه آشنا نبودم.

وی با بیان اینکه من در مدرسه تیزهوشان تحصیل کردم و معلمان در موفقیت من نقش مهمی داشتند عنوان کرد: در ابتدا تصور نمی‌کردم که روزی رتبه برتر کنکور باشم اما به تدریج با تشویق دیگران به این باور رسیدم که امکان‌پذیر است و جزو اهداف خودم قرار دادم و در کنکورهای آزمایشی همیشه رتبه زیر 10 را به دست می‌آوردم.

بهرامی گفت: شیوه مطالعه بسیار مهم است و باید به برنامه‌ریزی انجام شده برای خود پایبند باشیم گفت: از ساعت 7 صبح تا 22 شب مطالعه می‌کردم و تا ساعت 23 هم برای روز بعد برنامه‌ریزی می‌کردم.

این رتبه نخست کنکور با اشاره به اینکه توجه به ساعت خواب بسیار مهم است افزود: در سال‌های نزدیک به کنکور خیلی فرصت ورزش نداشتم و هرچند به نظر می‌رسد خیلی صحیح نباشد اما من گاهی هفته‌ها از منزل خارج نمی‌شدم و با وجود فشارهای بسیاری مهمانی هم تعطیل بود.

وی با بیان اینکه جواب دادن به این سؤال که رمز موفقیت من چه بوده سخت است گفت: پشتکار داشتن مهمترین رمز موفقیتم است به طوری که حتی اگر نیم ساعت در روز به ساعت مطالعه خود اضافه کنیم در انتهای یکسال متوجه می‌شویم از رقبای خود بسیار جلوتر هستیم.

بهرامی با اشاره به اینکه مطالعه برای کنکور را از سال‌های پایه شروع کردم و به سال آخر موکول نکردم عنوان کرد: افرادی که در کنکور موفق نشده‌اند باید بدانند که کنکور یکی از مهمترین مراحل زندگی است اما همه زندگی نیست و باید تلاش کنند.

وی با اشاره به اینکه توکل به خدا همیشه سرلوحه کار من بوده است گفت: حد و اندازه نقش پدر و مادرم در موفقیتم قابل گفتن نیست و اگر حمایت آن‌ها نبود به این موفقیت نمی‌رسیدم.

بهرامی با بیان اینکه گفته می‌شود هدف وسیله را توجیه نمی‌کند اما باید تمام تلاش را برای دستیابی به هدف به کار گرفت عنوان کرد: البته در این راه باید تصمیمات منطقی باشد، به عنوان مثال تنها بر این اساس که یکی از دوستان ما رشته‌ای را انتخاب کرده ما هم همان رشته را انتخاب کنیم، منطقی نیست.

وی گفت: برای انتخاب رشته کنکور باید منطق و عقل به کار گرفته شود و علایق و آینده شغلی و دروس مد نظر قرار گیرد و چنانچه هدف درستی را انتخاب کرده باشیم راه مناسبی نیز برای آن خواهیم ساخت و برای جامعه و خود مفید خواهیم بود.

بهرامی با اشاره به اینکه اگر خدا بخواهد کرمانشاه و ملت ایران را در مسیر توسعه قرار خواهیم داد عنوان کرد: یکی از دوستان من در سال 99 رتبه 40 کنکور را کسب کرد و من از ایشان پرسیدم اگر کنکور سخت بود باید چه کار کنم و ایشان جواب دادند کنکور اگر سخت باشد برای همه سخت است و شما قرار است با رقبای خود مقایسه شوید و اهمیتی ندارد که تمام دروس را 100 درصد بزنید؛ هرچند اگر این اتفاق بیفتد بسیار خوب است.

وی با بیان اینکه اگر کسی تلاش کند به طور قطع نتیجه آن را می‌گیرد عنوان کرد: من در مجموع خیلی دچار استرس نمی‌شوم اما برای مدیریت استرس باید تمام تلاش خود را به کار بگیریم و به خداوند توکل کنیم.

انتهای پیام/832/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کنکور 96 کنکور 96 برنامه ریزی فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۵۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم

"کتاب" یار مهربانی است که با بی‌مهری مردم روبه رو‌ست و همین سبب سرانه پایین مطالعه در کشور شده است. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، با همه‌گیر شدن فضای مجازی رفته رفته انس مردم با کتاب و مطالعه کم و دور شد، به طوری که هستند کسانی که در روز و هفته حتی صفحه‌ای از کتاب را مطالعه نکرده و با این یار مهربان نامانوس هستند.

ایام نوروز فرصت مناسبی است تا مردم به ویژه جوانان و نوجوانان با مراجعه به کتاب ساعاتی را به مطالعه بپردازند هرچند طبق آمار سرانه مطالعه در کشور وضعیت چندان خوبی ندارد، این درحالیست که اوضاع حوزه کتابخانه‌ها و مراجعه مردم به کتابخانه‌های عمومی استان نیز وضعیت متفاوتی از اوضاع نامطلوب مطالعه در کشور ندارد.

یکی از آقایان اراکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درباره مطالعه خود اظهار داشت: بهترین یار، دوست و مونس کتاب است و 100 درصد مطالعه دارم، به لحاظ اینکه مدرس دانشگاه هستم می‌طلبد روزمره مطالعه کتاب‌های تخصصی را داشته باشیم.

وی ادامه داد: ما هفته‌ای را به نام کتاب و کتابخوانی داریم بنابراین سرانه کتاب و محصول فرهنگی باید در سبد خانوده‌ها قرار داشته باشد، هرچند رسانه‌ چاپی، روزنامه، رساله‌ها معقوله‌هایی هستند که در سبد روزانه اساتید و دانشجوها قرار دارد، بنده روزانه 5 ساعت را مطالعه دارم.

این همشهری اراکی در ادامه عنوان کرد: قبلا از فضای کتابخانه عمومی به ویژه از قسمت مخزن استفاده می‌کردم اما الان از آنجایی که رشته بنده علوم ارتباطات است و کتاب‌های تخصصی این حوزه در کتابخانه‌های عمومی اراک وجود ندارد از این فضا استفاده نمی‌کنم.

یکی از بانوان اراکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک درباره وضعیت مطالعه خود اظهار داشت: مطالعه به طور سواد و آگاهی افراد را بالا می‌برد به همین منظور هفته‌ای دو الی سه کتاب مطالعه دارم و از کتاب‌های مختلف از جمله مذهبی و رمان و غیره برای مطالعه بیشتر استفاده می‌کنم.

وی ادامه داد: گاهی اوقات با فرزندان خود، فضای کتابخانه عمومی را برای مطالعه انتخاب می‌کنیم چراکه فضای مناسب کتابخانه آرامش خاصی دارد و بچه‌ها بیشتر به کتابخوانی و مطالعه علاقه پیدا خواهند کرد.

یکی دیگر از آقایان اراکی در مصاحبه با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: حدودا در هفته دو ساعت مطالعه دارد و از کتاب‌های مذهبی و کتب‌ درسی و کتب مربوط به رشته کاری برای مطالعه استفاده می‌کند و ممکن است به دلیل مشغله کاری امکان مطالعه روزانه و مستمر وجود نداشته باشد.

وی افزود: فضای کتابخانه عمومی برای مطالعه بسیار مناسب است و افراد می‌توانند برای تمرکز بیشتر از این فضا برای مطالعه استفاده کنند، قبلا بنده از فضای کتابخانه عمومی برای مطالعه استفاده می‌کردم اما به دلیل مشغله کاری امکان استفاده از این فضتا وجود ندارد و در هر زمان و مکانی فرصت داشته باشم مطالعه می‌کنم.

از دیگر بانوان اراکی در این باره اظهار داشت: هفته‌ای یک داستان کوتاه می‌خوانم و این داستان کوتاه را برای دوستان و آشنایان خود رد فضای مجازی ارسال می‌کنم. برای ضبط داستان کوتاه حداقل 20 دقیقه زمان نیاز است و حتی برای اینکه بدون تپق باشد معمولا یک ساعت طول می‌کشد.

وی بیان کرد: قبلا گاهی از کتابخانه عمومی نزدیک منزل برای مطالعه استفاده می‌کردم اما الان آرامش فضای منزل را برای مطالعه ترجیح می‌دهم و اینکه ممکن است شرایط فراهم نباشد تا از کتابخانه عمومی استفاده کنم اما در منزل هر زمانی که فرصت داشته باشم مطالعه می‌کنم.

فعالیت 86 کتابخانه شهری و روستایی در کل استان مرکزی

علی گودرزی، مدیرکل کتابخانه‌های استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: در حال حاضر کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی با بیش از 70 خدمت فرهنگی، هنری، اجتماعی و اقتصادی در حال خدمت به مردم سرزمین آفتاب هستند، 86 کتابخانه شهری و روستایی در کل استان  و یک کتابخانه سیار در پنج روستا مشغول خدمت رسانی هستند.

وی افزود: کتابخانه مرکزی شهر اراک به عنوان بزرگترین کتابخانه مرکزی جهان اسلام و کتابخانه عمومی خاورمیانه و غرب آسیا بزرگترین کتابخانه عمومی کشور در آینده‌ای نزدیک اتفاق نوین و جدیدی را در سطح فرهنگی، هنری و اجتماعی ایجاد خواهد کرد.

مدیرکل کتابخانه‌های استان مرکزی تصریح کرد: فضای این کتابخانه با ریزفضای بسیار متعدد و خدمات بسیار متنوع و گونانگونی که قرار است ارائه دهد می‌تواند در ارتقای سطح فرهنگی و اجتماعی خطه مفاخر و مشاهیر نقش مهمی را ایفا کند و تاثیرگذار باشد، امیدواریم با افتتاح این کتابخانه اتفاق نو و فصل جدید از فعالیت‌ها در استان مرکزی و شهر اراک آغاز شود.

عضویت بیش از 10 میلیون نفر در کتابخانه های عمومی کشور

مهدی رمضانی، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در گفت‌وگو باخبرنگار تسنیم اظهار داشت: در سراسر کشور حدود 3 هزار و 800 کتابخانه وجود دارد که حدود یک هزار کتابخانه خصوصی و مشارکتی است و بیش از 2 هزار و 700 کتابخانه نهادی است که مستقیما زیر نظر نهاد کتابخانه‌ها اداره می‌شود.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور افزود: گسترده‌ترین شبکه فرهنگی در کشور را برای خدمات عمومی نیز کتابخانه‌های عمومی ارائه‌ می‌کنند، اعضای قطعی عضو کتابخانه‌ها بیش از 10 میلیون نفر است که بیش از 2.5 میلیون نفر از افراد فعالیت و تراکنش عضویت امانت دارند، این تعداد غیر از اعضایی است که خدمات دیگری از کتابخانه دریافت می‌کنند.

.

گزارش از فاطمه ساریخانی

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • آسمان تهران تا فردا بارانی است
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • سواحل استان بوشهر متلاطم است/ افزایش پوشش ابر
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • بهترین منابع جمع‌بندی کنکور (تجربی، انسانی و ریاضی)
  • برتری شمس آذر مقابل پیکان در دیدار تماشایی بدون تماشاگر
  • اعلام زمان برگزاری کنکور برای سیل‌زدگان خراسان جنوبی
  • تاریخ دقیق برگزاری نوبت اول کنکور سراسری برای جاماندگان اعلام شد
  • گول خوردیم؛ این تصویر ترانه علیدوستی فیک از آب درآمد